Qui som?

Un projecte compromès

L’escola és una cooperativa de mestres amb una mateixa línia pedagògica. Açò garanteix una coherència des dels 3 anys fins als 16, a més de donar als alumnes un model d’equip tant de treball com de relacions humanes. Som una escola cooperadora, que vol impartir en un ambient de treball, confiança i col·laboració una educació de qualitat basada en els valors de l’humanisme. Som flexibles i sensibles a la iniciativa individual per treure allò millor de cadascuna de les persones que convivim a l’escola.

imgquisom

Què fem?

Metodologia, aprendre a fer

placehold

Benvinguts al nostre projecte, una tasca en contínua evolució des de ja fa molts anys perquè ens agrada ensenyar i aprendre.
El nostre desig no és un altre que amb il·lusió, coratge, responsabilitat, alegria i més d’un entrebanc, acompanyar els vostres fills en el seu creixement emocional, relacional i intel·lectual.
Pel camí els ajudarem a construir el pensament, a aprendre a investigar, a potenciar les seves capacitats, a saber rectificar, a viure i conviure amb la natura, a créixer, a ser persones crítiques, solidàries i compromeses.
L’educació és el nostre viatge cap al coneixement, ho fem amb el constructivisme pedagògic. Ens agrada conèixer el camí a poc a poc, amb activitats atractives i funcionals.
Aprenem d’una forma globalitzada mitjançant el joc, la manipulació i l’experimentació.


La nostra filosofia

Som una escola cooperadora, que vol impartir en un ambient de treball, confiança i col·laboració una educació de qualitat basada en els valors de l’humanisme. Volem promoure l’estima i defensa de la terra i la gent, i transmetre als alumnes el compromís per un model laic, honest i responsable que els faça possible l’alliberament com a persones.

Dur endavant un projecte educatiu, viable, de qualitat, viu i dinàmic ; capaç de formar bones persones ,felices ,lliures i crítiques. Un projecte que treballa per enfortir el moviment civil i aconseguir una societat valenciana, justa, solidària, pacifista, democràtica i sostenible.

Estima pels xiquets i xiquetes: Els xiquets i les xiquetes són el centre del nostre treball. La coneixença de la seua realitat, el nostre afecte, la nostra disponibilitat i coherència ens dóna l’autoritat moral necessària per tal de dur endavant la tasca educativa.

Compromís amb el projecte educatiu: Les persones que treballem en l’escola La Masia assumim i ens impliquem en el nostre projecte comú d’una manera activa, il·lusionada, honesta i coherent.

Pensem que s’ha d’educar per a no ser indiferents davant les desigualtats socials permetent així que l’alumnat interioritze un sentit de justícia que estiga per damunt d’interessos particulars.

Els nostres trets ideològics són: Escola arrelada al medi; pertanyent a l’àmbit cultural català; laica; participativa i crítica; democràtica; científica i experimental; integradora, i coeducativa.

Equip cohesionat: La coherència individual amb el plantejament teòric del nostre projecte col·lectiu i amb la praxi diària ens permet formar un equip de treball cohesionat. Aquesta cohesió es projecta a les famílies, amb les quals trobem col·laboració i complicitat.

Millora continua: El treball en La Masia és un procés dinàmic (de millora continua) que periòdicament es mesura i avalua; planifica accions correctores i de futur que permeten un aprenentatge permanent.

Eficàcia: El nostre projecte educatiu comporta una organització i planificació flexible i sensible a la iniciativa individual, i que ens permet aconseguir els nostres objectius i traure allò millor personal i professional de cadascuna de les persones que conviuen a l´escola.

El nostre equip de mestres

Educació infantil

CURS TUTOR/A/MESTRE/A
3 anys Sayo Gimeno
4 anys Anna Pla
5 anys Maria Gambín
Coordinació i suport Gemma Garcia
Música Anna Chaler
Anglés Inma Gimeno
Psicomotricitat Salva Bayarri i Gemma
Gabinet psicopedagògic Xavi Cardona, Maite Descalzo i Alba

Educació primària

CURS/ASSIGNATURA TUTOR/A/MESTRE/A
1r Primària Dani Ferrer
2n Primària Teresa Rosell
3r Primària Pep Lliso
4t Primària Joanvi Soriano
5è Primària Roser Garcia
6è Primària Júlia Benítez
Suport Primària Míriam Hipólito
Anglés Míriam Hipólito i Inma Gimeno
Música 1r de Primària Anna Chaler
Música 2n, 3r, 4t, 5è i 6è Empar Fortea
Educació Física Salva Bayarri
Gabinet psicopedagògic Maite Descalzo, Xavi Cardona i Alba

Educació secundària

CURS/ASSIGNATURA TUTOR/A/MESTRE/A
1r ESO Anna Lodeiros i Ivan Palomares
2n ESO Jesús Guanter i Tània Casanova
3r ESO Josepvi Martínez i Ximo Aguilar
4t ESO Maria Josep De Jorge
Ciutadania Tània Casanova
Ciències Socials Tània Casanova
Anglés i Francés Anna Lodeiros i Ma Josep De Jorge
Castellà Tània Casanova, Anna Lodeiros, Josep Vicent Martínez
Llengua Josep Vicent Martínez
Tecnologia Miquel Alcaide
Ed. Plàstica i visual Rafa Santibañez
Música Empar Fortea i Anna Chaler
Educació Física Salva Bayarri
Matemàtiques Jesús Guanter i Ximo
Ciències Naturals Ivan Palomares
Física i Química Jesús Guanter
Gabinet Xavi Cardona, Maite Descalzo i Alba

Personal d’Administració

Maria Jesús Garcés i Isabel Martínez.

Instal.lacions

placehold

L’escola

Hem volgut fer de la nostra escola un espai de convivència. Comptem amb tres edificis i diferents espais d’aprenentatge i experimentació.

Espais

L’escola compta amb aules específiques adaptades a les realitats de cada matèria, zones d’esport i esbarjo, racó de l’alumne, pissarres digitals interactives, wi-fi a tota l’escola i ordinadors a les aules.

Comparteix: